Samenwerking

Diëtist Mandy Breure werkt graag samen met andere specialisten en organisaties. Een goede samenwerking tussen verschillende specialisten is van belang om de behandeling van de cliënt te versterken. Met onderstaande organisaties wordt samengewerkt. Wil jij als organisatie of specialist samenwerken? Dat kan!

Ketenzorg

Diëtist Mandy Breure is aangesloten bij twee grote ketenzorggroepen: Zorggroep Haarlemmermeer en ROHA (Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam).  

Dit betekent dat mensen met Diabetes Type 2, COPD, een hoog cholesterol, een hoge bloeddruk met medicatie of hart- en vaatziekten, alle kosten of een deel vergoed krijgen vanuit de ketenzorg. Deze kosten gaan niet van het eigen risico af en worden betaald door de zorgverzekeraar. Dit is alleen mogelijk met een verwijzing van de huisarts.

Kortom, dit betekent dat je onbeperkt of veel meer uren gratis naar de diëtist kan en voor een langere periode begeleid kan worden met duurzaam resultaat!

roha ketenzorg     


Medisch Centrum Hoofddorp

Medisch Centrum Hoofddorp is een huisartsenpraktijk met een integrale visie op gezondheid. De praktijk richt zich op kleinschaligheid en staat dicht bij de mens. We maken ons sterk voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg. Diëtist Mandy Breure werkt samen met huisarts Verwijs en de praktijkondersteuner. Bekijk hier de website van Medisch Centrum Hoofddorp.

 

Huisartsenpraktijk Berntzen
&
Huisartsenpraktijk van Delft (Hoofddorp)

Diëtist Mandy Breure werkt nauw samen met de praktijkondersteuners die werkzaam zijn bij huisartsenpraktijk Berntzen 
 

Huisarts Swaïda Wadan (Everybody Lifestyle Centers)

Swaïda Wadan is werkzaam als integrale huisarts en bekijk de mens als een geheel. Haar doel is de persoon achter de ziekte of de klacht te leren kennen, dus ook de positieve krachten en potenties. Op die manier wil ze mensen in hun kracht te zetten: “we zijn niet onze ziekte, gedachtes en gevoelens''. 

Voeding Leeft/ Keer Diabetes2 Om

Keer Diabetes2 Om is een multidisciplinair leefstijlprogramma van Voeding Leeft gericht op het omkeren van diabetes type 2. Het zet voeding, beweging en ontspanning in als medicijn. Zelfzorg is hierbij een sleutelwoord. Keer Diabetes2 Om helpt deelnemers meer grip te krijgen op hun leefstijl en dit zo aan te passen, zodat zij gezond(er) kunnen worden en blijven.

Deelnemers aan Keer Diabetes2 Om werken in groepen van maximaal 20 personen aan leefstijlverbetering. Onder begeleiding van gespecialiseerde verpleegkundigen, leefstijlcoaches, diëtisten (waaronder ik), koks en huisartsen. Deze professionals werken samen met de hoofdbehandelaar van de deelnemer. Bekijk hier de website van Keer Diabetes2 Om.

 

(Natuurgeneeskundig) Huisarts Sarah Terol

Diëtist Mandy Breure werkt samen net natuurgeneeskundig en huisarts Sarah Terol. In haar werk als regulier huisarts probeert Sarah Terol bij klachten waarvoor het zinvol is en indien de desbetreffende persoon dat wenst een leefstijl, voedingsadvies en soms advies voor supplementen en/of kruiden mee te geven in plaats van of ondersteunend aan een medicamenteuze behandeling.

Naast de zorg voor de ingeschreven patiënten is er de mogelijkheid voor consulten van iedereen die eens een advies wil van een huisarts die daarnaast natuurgeneeskundig arts is. Geïnteresseerden zijn welkom in de praktijk voor een vrijblijvend gesprek na het maken van een afspraak. Bekijk hier de website van huisarts Sarah Terol.

 

Huisartsenpraktijk Flapper

Diëtist Mandy Breure werkt samen met de praktijkondersteuner van Huisartenpratijk Flapper. Samen met de praktijkondersteuner worden patiënten begeleid bij het veranderen van hun leefstijl, zodat diabetesmedicatie afgebouwd kan worden. Bekijk hier de website van huisartsenpratijk Flapper.

Experience Fitness

Diëtist Mandy Breure werkt samen met Jeroen Visser van Experience Fitness om de cliënten zo optimaal mogelijk te ondersteunen op het gebied van voeding, leefstijl, coaching en beweging om de doelen van de cliënt te bereiken. ''Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, kennis en sportiviteit waarin gastvrijheid en een goede service voorop staat, iedereen moet zich prettig, veilig en thuis voelen. Het is onze passie om onze klanten te helpen, motiveren en inspireren''. Aldus Jeroen Visser. Bekijk hier de website van Experience Fitness.

Diëtist Mandy Breure
11 Tips om duurzaam af te vallen zonder dieet
Download mijn gratis e-book en meld je aan voor mijn maandelijkse
nieuwsbrief met tips om duurzaam af te vallen en gezonde recepten.