Samenwerking

Diëtist Mandy Breure werkt graag samen met andere specialisten en organisaties.
Een goede samenwerking tussen verschillende specialisten is van belang om de
behandeling van de cliënt te versterken. Met onderstaande organisaties wordt
samengewerkt. Wil jij als organisatie of specialist samenwerken? Dat kan!

Medisch Centrum Hoofddorp

Medisch Centrum Hoofddorp is een huisartsenpraktijk met een integrale visie op gezondheid. De praktijk richt zich op kleinschaligheid en staat dicht bij de mens. We maken ons sterk voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg. Diëtist Mandy Breure werkt samen met huisarts Verwijs en diverse praktijkondersteuners.
Bekijk hier de website van Medisch Centrum Hoofddorp

(Natuurgeneeskundig) Huisarts Sarah Terol

Diëtist Mandy Breure werkt samen net natuurgeneeskundig en huisarts Sarah Terol. In haar werk als regulier huisarts probeert Sarah Terol bij klachten waarvoor het zinvol is en indien de desbetreffende persoon dat wenst een leefstijl, voedingsadvies en soms advies voor supplementen en/of kruiden mee te geven in plaats van of ondersteunend aan een medicamenteuze behandeling. Naast de zorg voor de ingeschreven patiënten is er de mogelijkheid voor consulten van iedereen die eens een advies wil van een huisarts die daarnaast natuurgeneeskundig arts is. Geïnteresseerden zijn welkom in de praktijk voor een vrijblijvend gesprek na het maken van een afspraak.
Bekijk hier de website van huisarts Sarah Terol.

Voeding Leeft/ Keer Diabetes2 Om

Keer Diabetes2 Om is een multidisciplinair leefstijlprogramma van Voeding Leeft gericht op het omkeren van diabetes type 2. Het zet voeding, beweging en ontspanning in als medicijn. Zelfzorg is hierbij een sleutelwoord. Keer Diabetes2 Om helpt deelnemers meer grip te krijgen op hun leefstijl en dit zo aan te passen, zodat zij gezond(er) kunnen worden en blijven.

Deelnemers aan Keer Diabetes2 Om werken in groepen van maximaal 20 personen aan leefstijlverbetering. Onder begeleiding van gespecialiseerde verpleegkundigen, leefstijlcoaches, diëtisten (waaronder ik) en koks. Deze professionals werken samen met de hoofdbehandelaar (huisarts of medisch specialist) van de deelnemer en praktijkondersteuners of diabetesverpleegkundigen.

Bekijk hier de website van Keer Diabetes2 Om.

Evolution Fysiotherapie

Evolution Fysiotherapie is er voor iedereen die behoefte heeft aan hulp en begeleiding bij het verhelpen van fysieke klachten. Hun missie is om elke patiënt de optimale behandeling te geven door altijd de nieuwste en meest effectieve behandeltechnieken toe te passen. De behandeling in de praktijk bestaat alleen uit moderne technieken waarvan uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze ook daadwerkelijk effectief zijn. Diensten die geleverd worden: fysiotherapie, oefentherapie, manuele therapie, dry needling, medical taping en echografie.

Bekijk hier de website van Evolution Fysiotherapie

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over hoe je jouw leefstijl kan verbeteren en wat ik voor jou kan betekenen? Bel, whatsapp of vul het contactformulier in en dan neem ik binnen 1 dag contact met je op. Persoonlijke gegevens worden opgeslagen conform de privacy verklaring.

Bel: 06-83237875

Of stuur een bericht via whatsapp

CONTACTFORMULIER