Locatie en bereikbaarheid

Locatie

Diëtist Mandy Breure is gevestigd rondom Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp en in Zwanenburg. Voor samenwerkingen of andere werkzaamheden is dit binnen én buiten deze regio mogelijk.

Deze locatie is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is halte Kinheim, te bereiken met lijn 161. Kom je met de auto? Dan is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Klik hier voor de routebeschrijving.

Praktijkgegevens:

Diëtist Mandy Breure
Orthomoleculair Therapeut

Kinheim 360
1161 DL Zwanenburg
Email: info@dietistmandybreure.nl
Tel: 06 83237875

KP-nummer: 19100838489
KVK-nummer: 66691087
AGB-code: 24-052410

Ik ben van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar. Bij geen gehoor of wanneer de voicemail aanstaat, spreek dan je naam, telefoonnummer en een bericht in. Ik bel je binnen 1 werkdag terug. Ik heb geen 09:00 tot 17:00 werkmentaliteit. Zowel in de ochtend- en avonduren is een afspraak mogelijk.

diëtist Mandy Breure
KP logo

Bereikbaarheid

Kinheim 360

Verhindering en niet nagekomen afspraken

Wanneer je verhinderd bent om de gemaakte afspraak na te komen, dan dien je dit 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail aan mij door te geven. Afspraken die korter dan 24 uur voor de gemaakte afspraak worden afgezegd of als je zonder afmelding de gemaakte afspraak niet nakomt, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en je ontvangt van mij een factuur die je zelf dient te betalen.

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over hoe je jouw leefstijl kan verbeteren en wat ik voor jou kan betekenen? Bel, whatsapp of vul het contactformulier in en dan neem ik binnen 1 dag contact met je op. Persoonlijke gegevens worden opgeslagen conform de privacy verklaring.

 

Bel: 06-83237875

Of stuur een bericht via whatsapp

CONTACTFORMULIER