Waarom voedingsadvies voor werknemers?

Een gezonde leefstijl van werknemers is van groot belang: gezonde bedrijven presteren beter, want een gezonde werknemer verzuimt minder en levert een hogere productiviteit. Een bedrijfsdiëtist helpt je hiermee.

Wil jij de vitaliteit in jouw bedrijf vergroten? Diëtist Mandy Breure helpt je werknemers naar een gezonde en verantwoorde leefstijl.

 

Hoe maak ik jouw werknemers gezond?

Er zijn veel manieren om de werknemers in jouw bedrijf gezond te krijgen. Denk aan bijvoorbeeld:

  • groepsvoorlichting over gezonde (basis) voeding
  • praktische en inspirerende workshops
  • gezonde lunches
  • analyse van de bedrijfskantine

Wat ik als bedrijfsdiëtist ook ga doen: saai zal het niet zijn! Werknemers van bedrijven waar ik reeds ben geweest zijn zeer enthousiast over de interactie. Zie ook de recensies op Google.

Ben je klaar om de gezondheid van de werknemers te optimaliseren en de prestaties te verbeteren? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of offerte.

Wat een waardevolle presentatie heb ik gisteren gekregen! Hoewel ik in eerste instantie dacht al best het een en ander te weten over gezonde voeding, was ik soms oprecht verbaasd over datgene wat Mandy vertelde. Aan alles was te merken dat ze heel kundig is op dit gebied. Aanrader!

Bratpack | The Online Performers

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over hoe je jouw leefstijl kan verbeteren en wat ik voor jou kan betekenen? Bel, whatsapp of vul het contactformulier in en dan neem ik binnen 1 dag contact met je op. Persoonlijke gegevens worden opgeslagen conform de privacy verklaring.

 

Bel: 06-83237875

Of stuur een bericht via Whatsapp

CONTACTFORMULIER